Videointerjú a Katalizátor-díj 2010-es lehetséges jelöltjeiről a Trafó Galériában

A tranzit.hu 2010-ben kortárs képzőművészeti díjat alapít Katalizátor-díj néven. Két kategóriában (motor: 2010-ig elindított, relatív hosszú távon aktív, de mindenképpen katalizátorként működő vagy egykoron működött kezdeményezés; valamint újdonság kategória: a 2010-es év katalizátor kezdeményezése) lehet jelöléseket tenni a tranzit.hu Facebook oldalán, vagy az office@tranzitinfo.hu e-mail címen november 23-án  éjfélig. Az alábbi interjút Szuharevszky Mihály és Beviz Dénes készítette. A díj lehetséges jelöltjeiről kérdezték a Trafó Galéria Kiutak a boldogság felé című kiállítás megnyitójának résztvevőit.

 

6 thoughts on “Videointerjú a Katalizátor-díj 2010-es lehetséges jelöltjeiről a Trafó Galériában

  1. “A jelöléseket egy hét tagú zsűri bírálja majd el, akiknek a munkáját felkért tanácsadó testület is segíti. “

    Mint blogjuk hűséges olvasója, megtiszteltetésnek venném, ha a zsűri és a tanácsadó testület (!) összetételéről és az utóbbi nagyságáról ( tanácsadók száma ), illetve tényleges szerepéről is mondanának valamit.

    Köszi.

  2. @iparterves: Ha nem tartanám ezt az egész díj-osztósdit annyira problematikusnak (ez egy eufémizmus és nemcsak erre a díjra gondolok…), akkor önt jelölném a “motor” díjra. Ez egyértelmű.

Comments are closed.

© 2024 Tranzit Hungary Közhasznú Egyeslüet

A tranzit program fő támogatója az Erste Alapítvány