Minimál cigi

Meg nem valósult művek 3.0

Amikor minden slukk után ollóval vagy szivarvágóval levágod az égő részt, akkor egy szál elég lehet egész napra, de legalább egy félre.

minimal_01


Elküldtem a fent ismertetett tervet a tranzitblognak, mire azt a választ kaptam, hogy ez blogposztnak túl rövid. Ezen elgondolkodtam. Jelen helyzetben még valóban nem tartok ott, hogy minden slukk után vágnék egyet, egyelőre csak felezem a szálakat, és ez be is jött. Az a benyomásom támadt, hogy egy fél cigaretta is teljes értékű élményt tud nyújtani. Így napi praxissá vált a felezés. Mi több, egy idő után kifejezetten soknak tűnt egy egész szálat elszívni.

Ebből egyrészt az következik, hogy valószínűleg tényleg önkényesen, azaz háborús logika szerint lett megállapítva annak idején a cigarettaszálak hosszúsága – a fáma szerint (http://www.ligetgaleria.c3.hu/tbbfotoblog/bud0703/058.html ) puskagolyó méretűre kalibrálták a cigaretták méretét, hogy szükség esetén könnyen át lehessen álítani a gyártókapacitást. Másrészt mindez azt valószínűsíti, hogy könnyen át lehet állni majd a slukkos adagolásra is.

© 2024 Tranzit Hungary Közhasznú Egyeslüet

A tranzit program fő támogatója az Erste Alapítvány