AJÁNLÓ


Videospace Budapest

Szerda este nyílt, és június végéig látható a Videospace Budapestben a Médiamúzeum. A galéria kiállítóterében hatalmas méretben látható virtuális múzeum termeiben  magyarországi médiaművészek, Beöthy Balázs, Eike, KissPál Szabolcs, Németh Hajnal, Sugár János és Várnai Gyula munkáinak háromdimenziós szimulációi közt barangolhatunk egy irányító konzol segítségével.

Videospace Budapest
IX. Ráday u. 56. Nyitva: k-p 13-18 óra 

Daniel Weil, a Pentagram egyik sztárdizájnere tervezte a United Airlines nemzetközi járatain az elsőosztály és Business Class új belső tereit – legalább is az utasok ágyfoteleit és az őket körülvevő személyes kényelmi eszközöket. Az alábbi videón részletesen bemutatja a terveket. Jó látni, hogyan utazhatunk 2009-től összesen 97 gépen – ha megfizetjük.



Video: United, Pentagram

A papírkapocstól, a Band-Aid sebkötözőtől a Stabilo Boss szövegkiemelőn, klasszikus mozdonyokon, a Legón és a kétfontos pénzérmén át a Moleskin füzetekig a mindennapi dizájn klasszikus darablairól szól a The Guardian blog szekciójában Jonathan Glancy sorozata, a Classics of Everyday Design.

© 2024 Tranzit Hungary Közhasznú Egyeslüet

A tranzit program fő támogatója az Erste Alapítvány