Ajánló

Beöthy Balázs: TT
Az e heti Luc Tuymans-láz közepette különösen fontos figyelmeztetni mindenkit, aki még nem látta, hogy a Stúdió Galériában (Budapest VII., Rottenbiller u. 35.)december 20-ig még megnézheti, illetve használhatja Beöthy Balázs három „laprollerből”, versenypályaelemekből, jeladó egységekből és monitorokból álló installációját. A „médiaarcheológiai” lelet befogadásakor az egyszerű szemléléstől a teljes bevonódásig, vagyis a használatig terjednek a lehetséges pozíciók. (Nyitva kedd–péntek 14–18, szombat 12–16.)

Szarka Péter: I, Printer
Több mint két év után jelentkezik újra önálló kiállítással Szarka Péter az ACB Galériában (Budapest VI., Király u. 76., ­január 26-ig), Szarka Durst Lambda printjein, „digitális festményein” 3D képalkotásra használatos szoftverekkel létrehozott virtuális terekben, virtuális időben jelennek meg tájak, enteriőrök. (Nyitva kedd–péntek 14–18, szombat 12–16.)

Záróvonal, Durst Lambda print 3/1, 100×200 cm, 2007.

osocio.org
Társadalmi célú hirdetések, aktivizmus a weben. A napokban Sugár János hívta fel néhányunk figyelmet a weboldalra, és én most igyekszem szélesebb körben teríteni a hírét, mert jó lenne, ha minél többen látnák.
http://osocio.org

One thought on “Ajánló

Comments are closed.

© 2024 Tranzit Hungary Közhasznú Egyeslüet

A tranzit program fő támogatója az Erste Alapítvány